Opstalverzekering

Verzeker jouw droomhuis met de opstalverzekering, dus.

Jouw huis zal jouw meest waardevolle bezit zijn. Dat wil je natuurlijk goed verzekeren. Verzeker schade zoals brand-, storm- en waterschade met de opstalverzekering.

Altijd klantgericht

Altijd een contactoptie die bij jou past. Bel, mail, chat, videobel óf plan een persoonlijk gesprek.

Altijd bereikbaar

Altijd een contactoptie die bij jou past. Bel, mail, chat, videobel óf plan een persoonlijk gesprek.

Altijd deskundig

Meer dan 350 financiële experts voor deskundig advies.

Altijd persoonlijk

Altijd een persoonlijk onafhankelijk advies. Wij werken samen met meer dan 150 verzekeraars.

Altijd dichtbij

Met kantoren in heel Nederland zijn wij altijd dichtbij.

Een opstalverzekering voor jouw huis

Een fijn huis is een echt thuis. En zo’n thuis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Dat wil je natuurlijk goed verzekeren, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Een opstalverzekering dekt schade zoals brand-, storm- en waterschade. Een opstalverzekering heb je dus voor het huis zelf. Zaken zoals de ramen, het dak en de muren, de verwarming en het sanitair. Wat je in je huis zet heet de inboedel en die verzeker je met een inboedelverzekering.

Een opstalverzekering is in de meeste gevallen verplicht als je een hypotheek op je koophuis hebt. Wat je precies verzekert is aan jou. Je kunt voor een uitgebreide opstalverzekering gaan of een opstalverzekering die alleen de basis dekt. Onze adviseurs kijken met je mee wat het beste bij jou en jouw huis past.

Meer dan je huis verzekerd

Een fijn huis is goud waard, maar jouw thuis bestaat waarschijnlijk uit meer dan alleen je huis. Wat dacht je van een schuurtje, de schutting en de overkapping? Schade aan deze zaken wordt allemaal gedekt door een opstalverzekering. Ook zonnepanelen kunnen verzekerd worden op een opstalverzekering.

Ook verzekerd bij inbraak

Met een opstalverzekering ben je ook verzekerd bij inbraakschade. Een inbraak is ontzettend vervelend, want je bent waardevolle spullen kwijtgeraakt. Vaak is er ook schade aan ramen of deuren. Die schade wordt gedekt met een opstalverzekering.

“Wist je dat bij een huurhuis niet altijd automatisch alle veranderingen en aanpassingen zijn meeverzekerd. Dit valt onder huurdersbelang.”

Marc

van Fidus

Veelgestelde vragen

8.1
Op basis van 23 klant beoordelingen
Totaal: 25
0/24
Hulp nodig?

Altijd een oplossing bij jouw situatie, dus.

Meer woonverzekeringen