Meer dan 350 financiële experts

NOA verzekeringsdienst

Nederlandse ondernemers verenging voor afbouwbedrijven, dus.

Vanaf de jaren negentig is de NOA Verzekeringsdienst actief. Door de samenwerking met NOA kunnen NOA leden van de hoofdsectoren Stukadoren & Afbouw, Natuursteen, Vloeren & Terrazzo en Plafond- & Wandmontage gebruik maken van de dienstverlening.

De samenwerking heeft als doel u (en uw werknemers) op een nog breder terrein te ondersteunen. NOA Verzekeringsdienst is er niet alleen om u te attenderen op de risico’s die u als zelfstandig ondernemer loopt, maar ook op de risico’s die de continuïteit van de onderneming in gevaar brengen. Maar natuurlijk adviseert de NOA Verzekeringsdienst ook over alle andere mogelijke verzekeringen.

Een eerlijk en onafhankelijk vergelijk

Daarnaast is het mogelijk NOA Verzekeringsdienst te vragen uw bestaande verzekeringspakket door te lichten. Vanzelfsprekend geschiedt dat geheel vrijblijvend en onafhankelijk. En zelfs als blijkt dat de zaken al goed zijn geregeld, zijn hieraan geen kosten verbonden. Als u dat wilt, dan komt een accountmanager langs om met u en uw onderneming kennis te maken. Hij kan u adviseren over het verzekeren van risico’s die voor u en de onderneming van belang zijn en u helpen bij het zoeken naar de juiste verzekeringsvorm. Ook kan hij u adviseren over het nemen van preventieve maatregelen.

De jarenlange samenwerking tussen Fidus de Bilt en verschillende ondernemers- en brancheorganisaties heeft onmiskenbaar aangetoond dat er voor NOA leden (en hun werknemers) aanmerkelijke premievoordelen zijn te behalen, die kunnen oplopen tot wel 40%. De omvang van de te realiseren premiebesparing is uiteraard bedrijfsafhankelijk, maar de besparingen zijn altijd de moeite waard.

Regelingen in de cao Afbouw die door Fidus de Bilt worden uitgevoerd

Wilt u meer informatie over de regeling fysiotherapie, manuele therapie en oefentherapie?
Klik dan hier.

Wilt u meer informatie over de voorziening inzake ongeval? Klik dan hier.

Hulp nodig?

Altijd een oplossing bij jouw situatie, dus.