Altijd een contactoptie die bij jou past

Fidus Den Bosch

Pettelaarpark 80 5216 PP, 's-Hertogenbosch Bekijk op kaart

Alarmnummer bij spoed en calamiteiten buiten kantooruren:

085-8600112

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00

Welkom bij Fidus Den Bosch!

Assuflex gaat verder onder de naam Fidus Den Bosch. Onze naam is gewijzigd, maar je persoonlijke adviseur die je zaken behandelt is ongewijzigd gebleven.

Op zoek naar een zakelijke of particuliere schadeverzekering, hypotheekadvies, een financiële planning of de Regiobank? Onze adviseurs staan voor je klaar! Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste product, dat past bij jouw wensen.

Onze afdelingen brommobielen, invalidevoertuigen en scootmobielen zijn ook ongewijzigd gebleven. Wij hebben ruim vijfentwintig jaar ervaring in het verzekeren van voertuigen met beperkte snelheid. Waar andere aanbieders van deze verzekeringen stopten, gingen wij verder. En dat doen we nog steeds. Wij bieden continuïteit en kwaliteit en weten als geen ander, welke mogelijkheden er zijn voor je persoonlijke situatie.

Het team van Fidus Den Bosch bestaat uit specialisten met kennis van zaken en je hebt altijd je eigen Fidus-adviseur. Wij geven onafhankelijk advies en denken graag met je mee. Ons doel is dat je tevreden bent.

Natuurlijk blijf je ook op onze kantoren in Vlijmen en Wijk en Aalburg welkom.

Team Fidus Den Bosch  (17)

Denbosch@fidus.nl

Selecteer team
Alle teams Financieel advies
Regiodirecteur Verzekeringen
Vestigingsmanager