Altijd een kantoor bij je in de buurt

Glasverzekering bedrijfspand

Alle ruiten goed verzekerd, dus.

Aanvullend op jouw bedrijfsgebouwenverzekering of de inventaris- en goederenverzekering kun je een glasverzekering nemen. Hiermee zijn alle ruiten verzekerd wanneer ze barsten of kapot zijn.

De glasverzekering voor de ruiten van jouw zakelijke pand

Een hagelbui of een steen door de ruit. Je wilt het niet, maar het kan maar zo gebeuren. Daarom kun je aanvullend op jouw bedrijfsgebouwenverzekering of de inventaris- en goederenverzekering een zakelijke glasverzekering nemen. Hiermee zijn alle ruiten verzekerd wanneer ze barsten of kapot zijn.

Schade van buitenaf

Met een zakelijke glasverzekering dek je alle schade die van buitenaf komt. Met deze verzekering verzeker je alleen de ramen die aan de buitenkant van het pand zitten. Heb je ook glazen deuren naar verschillende kantoren of ruiten tussen de kantoorruimte en de kantine bijvoorbeeld? Oftewel: ruiten die in het pand zitten? Die zijn meeverzekerd met de inboedelverzekering. De glasverzekering gaat echt alleen over de ramen aan de buitenkant van het pand.

Reclame op de ramen

Heb je reclame op de ramen staan? Zoals een bedrijfslogo of een advertentie? Dit is niet standaard meeverzekerd bij elke glasverzekering. Bij sommige verzekeraars moet je je hiervoor aanvullend laten verzekeren. Mocht het glas stuk gaan, dan wil je natuurlijk ook de bestickering weer aanbrengen. Wel zo fijn als de kosten hiervoor ook vergoed worden. Laat onze adviseurs uitzoeken welke zakelijke glasverzekering deze reclame ook meeverzekerd.

0/24
8.1
Op basis van 23 klant beoordelingen
Totaal: 25
0/24

Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van de verzekeraar die je kiest. Bij de meeste verzekeraars is het tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Mocht dit niet hoog genoeg zijn om de stickers en teksten opnieuw aan te brengen, dan kun je het aanvullend verzekeren. Laat het onze adviseurs weten, dan kunnen zij de best passende verzekering voor je uitzoeken. 

Nee, alleen als het glas echt breekt of helemaal stuk is, dekt een glasverzekering de schade. 

Ja, dat kan. Dit moet wel in combinatie zijn met een goederen- en inventarisverzekering. Een glasverzekering kun je niet los afsluiten. 

Hulp nodig?

Altijd een oplossing voor jouw bedrijf, dus.