Altijd een kantoor bij je in de buurt

Doorlopende Reisverzekering

De doorlopende reisverzekering voor de echte reiziger, dus.

Ga je vaker en langer op reis? Kies dan de doorlopende reisverzekering. Bagage en kosten zijn verzekerd. En er is keuze uit verschillende aanvullende dekkingen.

Een doorlopende reisverzekering voor de echte reiziger

Ben jij een echte reiziger en ga je er graag op uit? Neem dan een doorlopende reisverzekering. Met deze reisverzekering ben jij het hele jaar door verzekerd en hoef je niet voor iedere reis of vakantie een aparte verzekering af te sluiten.

Een reisverzekering voor een gipsvlucht tot gestolen spullen

Met een reisverzekering zijn de kosten gedekt voor alles wat je hoopt dat niet gebeurt: een gipsvlucht tijdens je wintersportvakantie. Je telefoon die gestolen wordt tijdens het sightseeën. Je bagage die kwijtraakt op het vliegveld. Dat is allemaal enorm vervelend, maar nog erger is als je het geld ervoor niet terugkrijgt. Met een reisverzekering zijn de kosten hiervoor gedekt.

Een doorlopende reisverzekering

Wanneer ben je eigenlijk een echte reiziger? Over die vraag valt te twisten, maar niet voor een verzekeraar. Ga je meer dan twee weken per jaar op vakantie? Dan ben je met een doorlopende reisverzekering vaak al goedkoper uit. Daarbij scheelt het geregel, want je hoeft niet voor iedere reis of vakantie weer een aparte reisverzekering af te sluiten.

Veelgestelde vragen

Een kortlopende reisverzekering sluit je af voor de duur van een vakantie. Dus ga je twee weken op vakantie, dan sluit je een kortlopende reisverzekering af voor twee weken. Met de doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd. Je sluit die een keer af en je bent de rest van het jaar verzekerd. Dat hoef je dan niet meer per vakantie te regelen.

Als je dat wilt wel, want een annuleringsverzekering zit niet automatisch bij een reisverzekering in. Je kunt een annuleringsverzekering wel tegelijkertijd met je reisverzekering afsluiten.

Nee, in de meeste gevallen niet. Vaak staat er in de polisvoorwaarden dat zakelijke reizen zijn uitgesloten bij een reisverzekering.

Hulp nodig?

Altijd een oplossing bij jouw situatie, dus.