Altijd een kantoor bij je in de buurt

Pechhulpverzekering

Hulp bij pech onderweg, dus.

Komt je auto onderweg stil te staan? Een klapband of een rokende motor? Met een pechhulpverzekering wordt de schade van pech onderweg vergoed.

Pechhulpverzekering: de verzekering voor pech onderweg

Autopech is altijd vervelend, maar gelukkig kun je je verzekeren voor de pech die je onderweg krijgt. Met een pechhulpverzekering zijn de kosten gedekt voor de pech die je onderweg krijgt. Je kunt kiezen tussen pechhulp voor in Nederland, maar je kunt het ook uitbreiden naar pechhulp in heel Europa en er zijn verzekeraars waar je wereldwijde pechhulp bij kunt verzekeren.

Een aparte verzekering voor pech onderweg

In sommige gevallen kun je een deel van de pechhulp meeverzekeren bij je auto of je reisverzekering. Maar in de meeste gevallen heb je een aparte pechhulpverzekering nodig. Zo’n pechhulpverzekering helpt als je onderweg schade oploopt en stil komt te staan.

Pechhulp ter plekke, wegslepen en vervangend vervoer

De pechhulpverzekering wil je afsluiten voor je de weg op gaat. Autopech: je rekent er nooit op en als het je overkomt is het natuurlijk supervervelend. Dan wil je goed verzekerd zijn en je geen zorgen hoeven maken over wat het allemaal gaat kosten om je auto weer rijdend te krijgen. Met een pechhulpverzekering ben je verzekerd wanneer jouw auto of motor ter plekke gerepareerd moet worden. En in veel gevallen ook wanneer hij weggesleept moet worden. En meestal ook voor vervangend vervoer. Je kunt zelf kiezen hoeveel je wilt verzekeren. Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van de beste verzekering voor jou.

Veelgestelde vragen

Nee. Bij de meeste verzekeraars kun je kiezen voor een verzekering zonder je woonplaats of met je woonplaats. Als je je woonplaats meeverzekert is de pechhulpverzekering wat duurder.

Meestal is de pechhulpverzekering gekoppeld aan je kenteken, maar dit verschilt per verzekeraar. Dus als je de pechhulpverzekering op je naam wilt hebben, dan kunnen onze adviseurs daar rekening mee houden bij het zoeken naar de best passend pechhulpverzekering voor jou.

Dat hang af van de dekking die je kiest voor je pechhulpverzekering. Je hebt pechhulp in Nederland en bij veel verzekeraars kun je ook kiezen voor pechhulp Europa. Er zijn zelfs verzekeraars die pechhulp in de hele wereld bieden. Het is maar net wat je nodig hebt. In hoe meer landen je pechhulpdekking hebt, hoe duurder de verzekering meestal is.

Hulp nodig?

Altijd een oplossing bij jouw situatie, dus.