Altijd persoonlijk en onafhankelijk advies

Hypotheek berekenen

Wil je weten wat je maximaal aan hypotheek kunt lenen?

Met de hypotheekcalculator van Fidus kun je makkelijk en snel online je hypotheekbedrag berekenen. We hebben een paar gegevens van je nodig. Die kun je hieronder invullen. Zo weet je binnen enkele minuten met welk budget je de huizenmarkt op kunt gaan!

Hypotheek berekenen voor je droomhuis

Heb je al een huis op het oog? Of wil je een inschatting maken van je budget? Met de bovenstaande hypotheekcalculator kun je een goede indruk krijgen van wat je maximaal kunt lenen. Heb je meer vragen over het berekenen van je maximale hypotheek? Onze adviseurs helpen je graag! Zij kijken met jou mee: hoeveel heb je nodig en hoe kun je dat het meest voordelig regelen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor het best passende hypotheekadvies voor jou.

Je allereerste hypotheek berekenen

Als je voor de eerste keer een hypotheek nodig hebt, dan komt er een hoop op je af. Hoe gaat zo’n hypotheek berekenen nou eigenlijk in zijn werk bijvoorbeeld? Nadat je jouw maximale hypotheek hebt berekend helpen wij je graag verder! Onze adviseurs staan klaar om je te helpen met het uitzoeken van een passende hypotheek en ook de verzekeringen die daarbij nodig zijn.

Maximale hypotheek

Een hypotheek voor je droomhuis, dus.

Fidus biedt een zeer breed assortiment aan verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Altijd zelfverzekerd met een passende en up-to-date financiële bescherming.

Altijd up-to-date

Gratis tips & tricks zo in je mailbox, dus.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.