Meer dan 350 financiële experts

Leningen

Geld wanneer jij dat nodig hebt, dus.

Je kunt geld lenen via een persoonlijke lening of een lening met doorlopend krediet. Met een consumptief krediet bepaal je zelf waar je het geld voor gebruikt.

Altijd klantgericht

Jouw persoonlijke situatie vinden wij erg belangrijk. Wij geven altijd een advies dat bij je past.

Altijd bereikbaar

Altijd een contactoptie die bij jou past. Mailen, (video)bellen, chatten óf een persoonlijk gesprek? Geen enkel probleem.

Altijd deskundig

Je ontvangt altijd een deskundig antwoord op jouw vragen. Hier zorgen we met meer dan 350 financiële experts voor.

Altijd persoonlijk

Altijd persoonlijk en onafhankelijk advies. Door onze samenwerking met meer dan 150 verzekeraars bieden we je altijd de best passende oplossing.

Altijd dichtbij

Kom bij ons langs met al je vragen. Met kantoren in heel Nederland zijn wij altijd bij je in de buurt.

Een lening afsluiten voor kleine en grote uitgaven

Heb je plannen om je keuken te verbouwen of is je auto aan vervanging toe? Of wil je gewoon wat extra geld achter de hand hebben voor het geval dat? Dan kun je een lening afsluiten. Een lening voor dit soort uitgaven heet een consumptief krediet. Daarbinnen kun je twee soorten leningen afsluiten: een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Wil je geld lenen en hulp en advies over welke lening jij het beste kunt afsluiten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Een persoonlijke lening aangaan

Weet je al precies waar je het geld voor de lening voor gaat gebruiken? Dan is een persoonlijke lening een goede optie. Een persoonlijke lening ga je aan als je het doel van het geld al weet. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe keuken of auto. Bij een persoonlijke lening weet je van te voren wat de rente gaat zijn over het geleende bedrag. En je weet ook in hoeveel tijd je de lening en de rente moet terugbetalen. Het is een lening die veel zekerheid en overzicht geeft.

Een lening met een doorlopend krediet

Wil je wat extra geld achter de hand hebben, maar weet je nog niet waar je het voor gaat gebruiken? Of hoeveel je precies nodig hebt? Neem dan een doorlopend krediet. Bij deze lening is de rente variabel, maar je kunt gedurende de periode dat je het doorlopende krediet hebt geld opnemen en aflossen. Dat maakt deze lening heel flexibel.

Hulp nodig?

Altijd een oplossing bij jouw situatie, dus.

Fidus biedt een zeer breed assortiment aan verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Altijd zelfverzekerd met een passende en up-to-date financiële bescherming.

Altijd up-to-date

Gratis tips & tricks zo in je mailbox, dus.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.