Altijd een contactoptie die bij jou past

Makelaardij

Dromen worden werkelijkheid, dus.

Of je jouw huis nu wilt verkopen of dat je op zoek bent naar een fijn huis: bij de makelaars van Fidus zit je goed.

Altijd klantgericht

Jouw persoonlijke situatie vinden wij erg belangrijk. Wij geven altijd een advies dat bij je past.

Altijd bereikbaar

Altijd een contactoptie die bij jou past. Mailen, (video)bellen, chatten óf een persoonlijk gesprek? Geen enkel probleem.

Altijd deskundig

Je ontvangt altijd een deskundig antwoord op jouw vragen. Hier zorgen we met meer dan 350 financiële experts voor.

Altijd persoonlijk

Altijd persoonlijk en onafhankelijk advies. Door onze samenwerking met meer dan 150 verzekeraars bieden we je altijd de best passende oplossing.

Altijd dichtbij

Kom bij ons langs met al je vragen. Met kantoren in heel Nederland zijn wij altijd bij je in de buurt.

Jouw huis verkopen voor een goede prijs

De ene keer is de huizenmarkt totaal overspannen. Het volgende moment staan er allemaal huizen ‘onder water’. Als jij jouw huis wilt verkopen, dan wil je daar natuurlijk een goede prijs voor. Maar wat is een goede prijs en hoe zet je jouw huis in de markt? De makelaars van Fidus kunnen je hierbij helpen. Zij verzorgen het hele verkoopproces. Van het aanmaken van de advertentie tot het vinden van de juiste kopers.

Een huis kopen met de makelaars van Fidus

Ben je op zoek naar een koophuis? Weet je al precies wat je wilt of heb je vooral bedacht waar jouw droomhuis minimaal aan moet voldoen? Hoever jij ook bent: de makelaars van Fidus kunnen je helpen. Zij kennen de markt en weten precies waar ze jouw ideale huis kunnen vinden en hoe jij moet bieden om het huis voor de juiste prijs te kopen.

Ook de financiële zaken regel je bij Fidus

En dan heb je jouw ideale koophuis gevonden, wat fijn! Maar dan beginnen de financiële zaken pas, want je hebt een financiering nodig. Wat is slim om te doen? Een lineaire of annuïteitenhypotheek? En welke hypotheekverstrekker past het best bij jou? Laat het onze adviseurs het voor je uitzoeken! We kunnen ook zelf een hypotheek aan je verstrekken via de Regiobank! Bij Fidus heb je alles onder één dak: van makelaar tot adviseur, van verzekeringen tot bancaire zaken.

Fidus makelaardij

Een fijn huis vinden is een behoorlijke opgave. Hoe de markt er op dit moment ook uitziet: een huis kopen of huren doe je niet vaak. Bel daarom eens een makelaar van Fidus. Onze makelaars kunnen jou helpen met het zoeken naar jouw droomhuis. Of het nu is om te kopen, te verkopen of te huren, bij de makelaars van Fidus zit je goed.

Fidus biedt een zeer breed assortiment aan verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Altijd zelfverzekerd met een passende en up-to-date financiële bescherming.

Totaal score
8.1
1029 reviews

0/24
8.1
Op basis van 23 klant beoordelingen
Totaal: 25
0/24