Advies voor jouw persoonlijke situatie

Tips van Fidus

Wanneer is een aansprakelijkheidsverzekering relevant?

Zo blijf je wakker tijdens het autorijden

Het gebeurt iedereen weleens. Je bent eigenlijk te moe om verder te rijden, maar je bestemming is nog maar 20 minuten rijden. De meeste mensen kiezen ervoor om door te rijden. Dit gaat vaak goed en zonder problemen. Helaas gaat het ook wel eens fout en valt een automobilist in slaap. Dit kan voor serieuze ongelukken zorgen en die wil je natuurlijk voorkomen. Wakker blijven tijdens het rijden is daarom erg belangrijk. Met onze tips blijf je wakker tijdens het autorijden.

Lees artikel

Schade aan je ruiten door storm of vandalisme? Zorg dat je verzekerd bent!

Er zijn erg veel verschillende verzekeringen. Het is begrijpelijk dat je als ondernemer soms het overzicht kwijt raakt. Welke verzekeringen zijn nou belangrijk voor jouw onderneming? Het is logisch dat je soms niet aan bepaalde verzekeringen denkt. Heb jij al aan een glasverzekering gedacht?

Lees artikel

Professioneel videobellen: zo doe je dat!

Video bellen met collega’s, klanten of andere relaties. Na Corona werd dit het nieuwe normaal. Want laten we even eerlijk zijn: het is een stuk makkelijker dan fysiek aanwezig zijn op kantoor. Toch is het belangrijk om te realiseren dat je aan het werk bent. In je pyjama even snel dat belletje opnemen is dan niet zo slim. Professioneel videobellen? Dat doe je zo:

Lees artikel

Verkeersboete? Dit betaal je in 2024

Ieder jaar verandert de hoogte van verkeersboetes. Maar wat betaal je dit jaar eigenlijk voor een snelheidsovertreding? Of het niet dragen van je gordel? In dit blog zetten wij de hoogte van verkeersboetes in Nederland voor 2024 op een rij*.

Lees artikel

Zo ga je gezond het nieuwe jaar in!

Het nieuwe jaar is alweer een maand onderweg. De eerste maand van her jaar is voor veel mensen het startsignaal om te streven naar een gezondere levensstijl. De welbekende goede voornemens, dus! Bij de tweede maand zijn deze goede voornemens voor vele van ons alweer zoek. Want zo makkelijk is het niet. Bij Fidus helpen we je graag met het halen van je doelen. Daarom geven we je zeven tips voor een gezond jaar!

Lees artikel

Hoe voorkom je dat jouw bedrijf het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit?

Cybercrime is misdaad waar jij privé óf met je bedrijf slachtoffer van kan worden. Cyberincidenten vormen bedreiging nummer één voor de continuïteit van bedrijven. De schade is in zo’n geval aanzienlijk. Maar hoe voorkom je dat jouw bedrijf slachtoffer wordt? In deze blog geven we je tien tips!

Lees artikel

Inboedel verdelen bij een scheiding

Het leven loopt niet altijd zoals gepland. Bijvoorbeeld wanneer jij en je partner hebben besloten om te scheiden. Dit is een beslissing met grote gevolgen. Ook moeten er een hele boel zaken geregeld worden. Denk hierbij aan het maken van onderlinge afspraken tot het verdelen van de inboedel. In ons blog geven we je tips voor het verdelen van de inboedel.

Lees artikel

Overwin Blue Monday met deze tips!

Het is Blue Monday. De dagen zijn koud, donker en voor veel mensen begint de sleur van de werkweek weer. Balen natuurlijk! Je wil die sfeer van de gezellige feestdagen nog lekker lang vasthouden. Het is niet voor niks dat Blue Monday de meest sombere dag van het jaar wordt genoemd. Deze Monday Blues overwinnen? Gebruik dan onze tips!

Lees artikel

Zo voorkom je dat je waterleiding bevriest

Met het koude weer in aantocht, is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Want met het koude weer in Nederland, is er ook meer kans op specifieke schadegevallen. Zo kan een bevroren waterleiding veel schade aanrichten! Wist je dat je vrij gemakkelijk een bevroren waterleiding kan voorkomen? Scheelt een hoop ellende. In dit blog geven wij tips!

Lees artikel

Ik wil zzp’er worden, en nu?

Heb je de knoop doorgehakt en besloten om te starten als zzp’er? Dan zijn er nog wel een aantal zaken waar je aan moet denken. Er komt namelijk een hele boel kijken bij het starten als zzp’er. Daarom maken we dit graag overzichtelijk voor je. In dit blog delen we stappenplan om te starten als zzp’er.

Lees artikel

Een opgeruimde werkplek is een opgeruimd hoofd

Een opgeruimde werkplek is een opgeruimd hoofd. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd. Maar is dat wel echt zo? Dat zal voor iedereen anders zijn, maar een opgeruimde werkplek kan in ieder geval wel bijdragen aan meer rust en ruimte in je hoofd. Dit is één van de redenen waarom steeds meer bedrijven een ‘clean desk policy’  hebben. Alleen de meest belangrijke spullen krijgen een plek op je bureau. Maar werkt dit nou echt voor iedereen? Wij vertellen je er graag meer over.

Lees artikel

Oeps! Schade door je kind. Valt dit onder mijn verzekering?

Kinderen, als je ze eenmaal hebt, zijn ze niet meer weg te denken uit je leven. Het wonen met kinderen in nooit saai. Elke dag gebeuren er weer gekke, spontane en leuke dingen in je huis. Dit gaat vaak goed. Toch kan er ook weleens wat mis of stuk gaan in huis. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar hoe zit dat dan eigenlijk met je verzekering? Wij leggen dit graag aan je uit.

Lees artikel

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Altijd up-to-date

Gratis tips & tricks zo in je mailbox, dus.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.