Altijd een kantoor bij je in de buurt

Verzekeringen

Van jouw bedrijfsauto tot je bedrijfspand: alles kun je verzekeren bij Fidus. Onze adviseurs kijken naar de risico’s van jouw bedrijf en welke verzekeringen daarbij passen.

Alles
Aansprakelijkheid
Bedrijfsgebouw en inventaris
Bedrijfsschade
Verkeersverzekeringen
Hulp nodig?

Altijd een oplossing bij jouw situatie, dus.

Zelfverzekerd ondernemen met Fidus

Of je nu een eenmanszaak hebt of een bedrijf met meer dan 1.000 werknemers: bij Fidus regel je alle verzekeringen in één keer. Onze adviseurs kijken naar jouw bedrijf en welke verzekeringen daarbij passen. Een bedrijf dat voornamelijk kantoorwerk verricht loopt nu eenmaal minder risico dan een bedrijf in de bouw. Daarom zorgen onze adviseurs ervoor dat jij alleen de verzekeringen afsluit die ook echt nodig zijn voor jouw bedrijf. Daarom betaal je nooit teveel en kun je toch zelfverzekerd ondernemen.

Een adviseur voor jouw bedrijf

Meer dan 350 adviseurs zijn aangesloten bij Fidus. Daarom zit er altijd een Fidus adviseur in de buurt van jouw bedrijf. En dat is wel zo handig, want zo heb je snel contact met iemand die jouw omgeving kent en weet welke verzekeringen jij nodig hebt om jouw bedrijf draaiende te houden. Ook wanneer je schade hebt.

Meer dan 100 verzekeraars

De adviseurs van Fidus zijn onafhankelijk en kunnen verzekeringen afsluiten bij meer dan 100 verzekeraars. Daardoor kunnen ze ook de goedkoopste deals voor jou maken. Zo ben jij goed verzekerd en betaal je niet te veel.

Al jouw zakelijke verzekering in één verzekeringspakket

Voor een bedrijf heb je best wat verzekeringen nodig. Stop al jouw zakelijke verzekeringen daarom in een verzekeringspakket. Zo weet je zeker dat je niet dubbel verzekerd bent. En hoe meer verzekeringen je in een zakelijk verzekeringspakket stopt, hoe meer korting je krijgt.

24/7 bereikbaar zoals jij dat wil

Wanneer je een business te runnen hebt, denk je wel aan andere zaken dan jouw verzekeringen. Die moeten gewoon goed geregeld zijn en dat kunnen wij voor je doen. Maar het kan natuurlijk zijn dat je een vraag hebt, een schade wilt melden of wijzigingen wilt doorgeven. Wat jouw vraag ook is: wij zijn 24/7 te bereiken. Per telefoon, e-mail, chat, videobellen of face-to-face. Laat ons weten hoe jij contact met ons wilt en wij staan voor je klaar!

Altijd up-to-date

Gratis tips & tricks zo in je mailbox, dus.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.