Altijd een contactoptie die bij jou past

Fidus de Bilt

Utrechtseweg 2 3732 HB, De Bilt Bekijk op kaart

Alarmnummer bij spoed en calamiteiten buiten kantooruren:

085-8600112

Openingstijden

Maandag Gesloten (Pinksteren)
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00

WUTHRICH is Fidus de Bilt.

Wij zijn gestart als een familiebedrijf in Amsterdam aan het begin van de vorige eeuw, en hebben meer dan 75 jaar expertise opgebouwd in Utrecht. Hoewel onze naam is veranderd naar Fidus, bieden wij je nog steeds dezelfde uitstekende service en kwaliteit die je van ons gewend bent.

Waarom deze naamswijziging? We hebben onze krachten gebundeld met Fidus vanwege onze gezamenlijke ambitie voor vernieuwing en klantgerichtheid. Dat kan het beste onder dezelfde naam. Vanaf 1 oktober 2023 zijn we daarom officieel Fidus. De naam is afgeleid van het Latijnse woord “Fiducia,” wat vertrouwen betekent. Bij Fidus mag je erop vertrouwen dat we jouw zaken deskundig regelen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Bij Fidus de Bilt zijn we gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, bedrijven en particulieren op het gebied van verzekeringen, risicomanagement, hypotheken en pensioenen.

Ons kantoor in De Bilt is dichtbij en gemakkelijk bereikbaar. We maken deel uit van het landelijke Fidus-netwerk, wat betekent dat we een schat aan kennis tot jouw beschikking hebben. We staan klaar om jou te helpen!

Een afspraak maken? Neem contact met ons op!

 

Brancheorganisaties

NSO verzekeringsdienst (Brancheorganisatie voor de tabaks- en gemaksdetailhandel)

NOA verzekeringsdienst (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven)

Team Fidus de Bilt  (11)

debilt@fidus.nl

Selecteer team
Alle teams Financieel advies
Pensioen Verzekeringen
Vestigingsmanager