Altijd een kantoor bij je in de buurt

Inventaris- en goederenverzekering

Goed verzekerd je werk kunnen doen, dus.

Als ondernemer wil je natuurlijk dat jouw zakelijke spullen en eigendommen goed verzekerd zijn. Dat regel je met een zakelijke inventaris en goederenverzekering via Fidus.

De zakelijke inventaris en goederenverzekering voor jouw bedrijf

Wat is een zakelijke inventaris en goederenverzekering?

Met een zakelijke inventaris en goederenverzekering verzeker je alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf te laten draaien. Met inventaris bedoelen we alles wat jij nodig hebt om je werk te kunnen doen. Goederen zijn de grond- en hulpstoffen die jij gebruikt om jouw product te maken. Wat precies verzekerd is en tot welk bedrag wordt afgesproken in jouw verzekeringspolis. Wat voor jouw bedrijf nodig is en wat jij kan betalen hangt helemaal af van jouw situatie. Wil je eens praten met een van onze experts over wat het beste is voor jouw bedrijf? Maak dan gratis een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Een verzekering die bij jou en jouw bedrijf past

Als ondernemer wil je vooral ondernemen. Een verzekering is dan een van de vele zaken die je moet regelen, dat snappen wij. Daarom duiken onze experts voor jou alle polisvoorwaarden in en zoeken ze naar de verzekering die het beste bij jou en jouw bedrijf past. Zo weet jij zeker dat alles goed geregeld is en kun jij je concentreren op wat jij het liefst doet: jouw klanten helpen en je bedrijf laten groeien.

Vraag nu een offerte aan

Ons zakelijke team zit er klaar voor, dus.

Veelgestelde vragen

Ja, die zijn standaard meeverzekerd.     

Het bedrag dat jij voor de zakelijke goederen- en inventarisverzekering betaalt is helemaal afhankelijk van jouw situatie. Denk bijvoorbeeld aan je omzet, hoeveel eigendommen je zakelijk hebt, hoeveel personeel je hebt en voor welke zaken je allemaal verzekerd wilt zijn. Voor ieder bedrijf is dit weer anders en daarom kijken we ook voor elk bedrijf opnieuw wat de beste passende verzekering is. Zo betaal jij nooit te veel en ben toch goed verzekerd.

Ja, want ook als zzp’er ben je voor een verzekeraar een ondernemer.

Hulp nodig?

Altijd een oplossing voor jouw bedrijf, dus.