Meer dan 350 financiële experts

Hypotheken

Een hypotheek voor je droomhuis, dus.

Een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek? Welke heb jij nodig? Onze adviseurs leggen het je uit en helpen je aan de juiste hypotheek.

Een hypotheek voor je droomhuis

Een fijn huis vinden is al een hele uitdaging. Maar als je dat dan gevonden hebt, dan begint het eigenlijk pas echt. Je moet verhuizen. Spullen inpakken en nieuwe spullen uitzoeken. Nadenken over welke kleur je op de muren wilt en hoe je de kamers gaat indelen. Ook de financiële zaken moeten geregeld worden. Zoals de hypotheek en alle verzekeringen die daarbij horen. Het gaat over best grote bedragen, dus dat wil je goed geregeld hebben. Onze adviseurs helpen je daarom graag! Zij kijken met jou mee: wat heb je nodig en hoe kun je dat het meest voordelig regelen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor het best passende hypotheekadvies voor jou.

Je allereerste hypotheek

Als je voor de eerste keer een hypotheek gaat afsluiten, dan komt er een hoop op je af. Zowel qua informatie als zaken die je moet regelen. En het zijn behoorlijke bedragen. Die heb je waarschijnlijk niet op je bankrekening staan. Maar geen paniek, want onze adviseurs helpen je graag door de bomen het bos weer te zien. Zij helpen je met het uitzoeken van de juiste hypotheek en adviseren je over welke verzekeringen je nodig hebt.

Maandelijkse vaste lasten

Als je een hypotheek afsluit, dan wordt dat een van je grootste maandelijkse vaste lasten. Daarom is het heel belangrijk dat er goed wordt gekeken naar jouw financiële situatie. Hoeveel hypotheek kun jij maximaal dragen per maand? En koop je het huis in je eentje of koop je het samen met je partner? Ook wordt er gekeken naar de verzekeringen die je nodig hebt. Denk hierbij aan de opstalverzekering, de glasverzekering en de inboedelverzekering. Vraag een van onze adviseurs om met je mee te kijken. Zo weet je zeker dat je hypotheek goed geregeld is en dat je voor de juiste zaken verzekerd bent.

Hypotheek berekenen

Wil je weten wat je maximaal kunt lenen?

Fidus biedt een zeer breed assortiment aan verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Altijd zelfverzekerd met een passende en up-to-date financiële bescherming.