Meer dan 350 financiële experts

Hypotheken

Een hypotheek voor je droomhuis, dus.

Een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek? Welke heb jij nodig? Onze adviseurs leggen het je uit en helpen je aan de juiste hypotheek.

Altijd klantgericht

Jouw persoonlijke situatie vinden wij erg belangrijk. Wij geven altijd een advies dat bij je past.

Altijd bereikbaar

Altijd een contactoptie die bij jou past. Mailen, (video)bellen, chatten óf een persoonlijk gesprek? Geen enkel probleem.

Altijd deskundig

Je ontvangt altijd een deskundig antwoord op jouw vragen. Hier zorgen we met meer dan 350 financiële experts voor.

Altijd persoonlijk

Altijd persoonlijk en onafhankelijk advies. Door onze samenwerking met meer dan 150 verzekeraars bieden we je altijd de best passende oplossing.

Altijd dichtbij

Kom bij ons langs met al je vragen. Met kantoren in heel Nederland zijn wij altijd bij je in de buurt.

Een hypotheek voor je droomhuis

Een fijn huis vinden is al een hele uitdaging. Maar als je dat dan gevonden hebt, dan begint het eigenlijk pas echt. Je moet verhuizen. Spullen inpakken en nieuwe spullen uitzoeken. Nadenken over welke kleur je op de muren wilt en hoe je de kamers gaat indelen. Ook de financiële zaken moeten geregeld worden. Zoals de hypotheek en alle verzekeringen die daarbij horen. Het gaat over best grote bedragen, dus dat wil je goed geregeld hebben. Onze adviseurs helpen je daarom graag! Zij kijken met jou mee: wat heb je nodig en hoe kun je dat het meest voordelig regelen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor het best passende hypotheekadvies voor jou.

Je allereerste hypotheek

Als je voor de eerste keer een hypotheek gaat afsluiten, dan komt er een hoop op je af. Zowel qua informatie als zaken die je moet regelen. En het zijn behoorlijke bedragen. Die heb je waarschijnlijk niet op je bankrekening staan. Maar geen paniek, want onze adviseurs helpen je graag door de bomen het bos weer te zien. Zij helpen je met het uitzoeken van de juiste hypotheek en adviseren je over welke verzekeringen je nodig hebt.

Maandelijkse vaste lasten

Als je een hypotheek afsluit, dan wordt dat een van je grootste maandelijkse vaste lasten. Daarom is het heel belangrijk dat er goed wordt gekeken naar jouw financiële situatie. Hoeveel hypotheek kun jij maximaal dragen per maand? En koop je het huis in je eentje of koop je het samen met je partner? Ook wordt er gekeken naar de verzekeringen die je nodig hebt. Denk hierbij aan de opstalverzekering, de glasverzekering en de goederen- en inboedelverzekering. Maar ook verzekeringen die jouw hypotheek goedkoper kunnen maken zoals de woonlastenverzekering. Het is veel, maar je hoeft het ook maar een keer te regelen. Als je dat goed doet, dan kun je daarna lekker wonen. Vraag een van onze adviseurs om met je mee te kijken. Zo weet je zeker dat je hypotheek goed geregeld is en dat je voor de juiste zaken verzekerd bent.

Hypotheek berekenen

Wil je weten wat je maximaal aan hypotheek kunt lenen?

Fidus biedt een zeer breed assortiment aan verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Altijd zelfverzekerd met een passende en up-to-date financiële bescherming.

Totaal score
8.1
1029 reviews

8.1
Op basis van 23 klant beoordelingen
Totaal: 25
0/24
Altijd up-to-date

Gratis tips & tricks zo in je mailbox, dus.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Om het formulier te kunnen versturen dienen alle verplichte velden te worden ingevuld.