Altijd persoonlijk en onafhankelijk advies
Nieuws · Hypotheken

Je eerste huis kopen: hier moet je op letten

Big image

We vallen maar direct met de deur in huis: op dit moment is het voor starters niet makkelijk om een eerste huis te kopen. De markt voor koopwoningen is enorm krap. Dit betekent dat veel meer mensen een huis zoeken, dan dat er te koop staan. Hierdoor is de gemiddelde prijs voor koopwoningen hoog. Toch zijn er ook voor starters mogelijkheden. Een goede voorbereiding is hierbij erg belangrijk. Hieronder lees je belangrijke zaken om op te letten bij het kopen van een eerste huis.

Waar moet op letten:

1. Sparen, sparen, sparen, je ontkomt er niet aan

2. Dit krijg jij aan hypotheek

3. Zo maak jij als starter kans op de woningmarkt

4. Bereid een bezichtiging goed voor

5. Weet wat een realistisch bod is

Gratis hypotheekgesprek voor starters

Bij het kopen van een eerste huis moet je vaak snel handelen. Het is daarom belangrijk om je huiswerk vooraf goed op orde te hebben. Als je weet wat je maximaal kan lenen en hoeveel spaargeld je nodig hebt om de kosten koper te betalen, kun je zelfverzekerd een bod uitbrengen.

Als starter helpen we je graag op weg. Daarom bieden wij een gratis hypotheekgesprek aan. Onze hypotheekadviseurs geven je persoonlijk advies dat je nodig hebt voor het kopen van jouw eerste woning. Daarnaast helpen we met het uitzoeken van de juiste hypotheek. Ben je benieuwd wat jij kunt lenen en welke mogelijkheden er zijn? Plan dan nu een afspraak in met een van onze hypotheekadviseurs bij jou in de buurt.

 

Plan een gratis adviesgesprek

Altijd een oplossing bij jouw situatie, dus.

Delen