Meer dan 350 financiële experts

Evenementenverzekering

Verzekerd tegen onverwachte gebeurtenissen met de evenementenverzekering, dus.

Er kan veel gebeuren rondom een evenement. Schade door onweer, brand of door een bezoeker, misschien zegt een geboekte artiest af. Daarvoor is de evenementenverzekering.

Een evenementenverzekering voor jouw organisatie

Jullie werken al weken, misschien zelf maanden of jaren toe naar jullie evenement. Daar zit een hoop werk in. En passie en energie. Als er wat gebeurt op het evenement of erger nog: het kan niet doorgaan, dan is dat natuurlijk ontzettend vervelend. Gelukkig kun je je voor de kosten van dit soort zaken verzekeren met een evenementenverzekering.

Goed gedekt met een evenementenverzekering

Er kan op een evenement van alles gebeuren. Hopelijk gebeuren er alleen zaken die jullie gepland hadden. Zoals het optreden van een toffe artiest of een goed verhaal van een bijzondere spreker. Maar er kunnen ook dingen gebeuren waar jullie niet op hopen. Denk aan schade door storm of brand. Of schade die bezoekers aan jullie spullen aanbrengen. Of misschien zegt een geboekte artiest of spreker af. Al deze zaken kun je verzekeren met een evenementenverzekering.

Elk evenement is anders en elke verzekering is anders

Een concert of een festival kun je niet vergelijken met een zakelijke bijeenkomst. Elk evenement is anders. Elk evenement vraagt daarom ook om een andere verzekering. Al is het maar omdat er bij het ene evenement gedronken wordt en bij het andere evenement thee wordt geschonken. Het ene evenement is slechts een paar uur lang. Een ander evenement kan wel een week duren. Het brengt allemaal verschillende risico’s met zich mee en daarom zorgt Fidus ervoor dat een evenementenverzekering helemaal wordt aangepast aan de risico’s die je met jouw evenement loopt. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Vraag nu een offerte aan

Ons zakelijke team zit er klaar voor, dus.

0/24
8.1
Op basis van 23 klant beoordelingen
Totaal: 25
0/24

Veelgestelde vragen

De evenementenverzekering is er voor jou als organisator. De verzekering dekt de financiële schade voor en tijdens het evenement. Dit kan van alles zijn. Denk aan zaken als: het evenement wordt afgelast door noodweer, afzegging door een artiest of spreker of een bezoeker die jullie aansprakelijk stelt.

Afsluiten kan vaak nog tot een paar dagen voor de aanvang van het evenement. Omdat er ook vooraf al schades kunnen ontstaan, is het slimmer om de verzekering al eerder aan te gaan. Wil je weten wat het beste is voor jullie evenement? Neem contact op met een van onze adviseurs. Zij denken en kijken graag mee met wat de beste evenementenverzekering is voor jullie.

Naast jullie eigen spullen kunnen ook gehuurde spullen worden verzekerd. Denk aan feesttenten, tapinstallaties, toiletwagens, licht- en geluidsinstallaties.

Hulp nodig?

Altijd een oplossing voor jouw bedrijf, dus.