Meer dan 350 financiële experts

Collectieve wagenparkverzekering

Al je zakelijke auto’s goed verzekerd, dus.

Al je zakelijke auto’s in een keer goed verzekeren doe je met een wagenparkverzekering. Ook andere motorvoertuigen kun je hiermee verzekeren bij Fidus.

De wagenparkverzekering voor al je zakelijke motorvoertuigen

Heb je meerdere zakelijke auto’s? Dan spreek je al over een wagenpark. Als je een vervoersbedrijf hebt, dan is een wagenparkverzekering handiger dan alle auto’s los verzekeren. Maar ook voor taxibedrijven kan deze verzekering handig zijn. Een logistiek bedrijf heeft hele andere voertuigen dan een taxibedrijf en daarom ook andere risico’s. Dat geldt voor elk bedrijf en daarom is een wagenparkverzekering specifiek op jouw bedrijf afgestemd. Zo weet jij dat al jouw motorvoertuigen goed verzekerd zijn en dat je niet te veel betaalt.

Van vrachtwagen tot motorfiets

Met een wagenparkverzekering kun je allerlei motorvoertuigen verzekeren. Van enorme vrachtwagens tot motorfietsen. Onze adviseurs kijken naar de motorvoertuigen die jij zakelijk bezit en hoe deze het beste verzekerd kunnen worden. Dus of je nu een vervoersbedrijf hebt of al je medewerkers rijden met een auto van de zaak: de wagenparkverzekering wordt helemaal op jouw bedrijf afgestemd.

Van WA tot volledig casco

Net zoals bij een autoverzekering kun je met een wagenparkverzekering voor minimaal WA kiezen. Dit kun je uitbreiden tot beperkt casco (WA+) of volledig casco, oftewel: Allrisk. Wat verstandig is voor jouw zakelijke voertuigen hangt af van hoe de voertuigen gebruikt worden. Neem gratis en vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Zij zoeken precies voor je uit welke wagenparkverzekering de juiste dekkingen biedt voor jouw bedrijf.

0/24
8.1
Op basis van 23 klant beoordelingen
Totaal: 25
0/24

Veelgestelde vragen

Een wagenparkverzekering is er voor elk bedrijf dat meerdere bedrijfswagens heeft. Dus van advieskantoor tot taxibedrijf. Van transportbedrijf tot busmaatschappij. Voor ieder wagenpark zijn de risico’s anders. Onze adviseurs zoeken daarom altijd uit welke dekkingen het beste bij jouw wagenpark passen. Zo betaal je niet te veel en ben je wel goed verzekerd. 

Met de wagenparkverzekering kun je eigenlijk elk motorvoertuig verzekeren. Van vrachtwagen tot camper en van motorfiets tot personenauto. En alles daartussenin. 

Een wagenparkverzekering kun je goed vergelijken met een autoverzekering. Ook bij een wagenparkverzekering heb je minimaal WA nodig en dit kun je uitbreiden naar WA+ of Allrisk. Bij een wagenparkverzekering kun je ook nog kiezen uit verschillende uitgebreide dekkingen zoals schade- en ongevallendekking voor inzittenden en rechtsbijstand.

Hulp nodig?

Altijd een oplossing voor jouw bedrijf, dus.