Meer dan 350 financiële experts

Garageverzekering

De garageverzekering is er voor de auto van jouw klant, dus.

Met de garageverzekering zijn auto’s van jouw klanten in goede handen. Ook de auto en de inzittenden onderweg en hulpverlening bij een ongeluk vallen eronder.

De garageverzekering voor jouw bedrijf

Als automonteur wil je natuurlijk dat jouw klanten hun auto weer helemaal tip top in orde terugkrijgen. Maar er kan altijd iets gebeuren waardoor er per ongeluk schade komt aan de auto van jouw klant. Neem daarom een garageverzekering, want die dekt de kosten van de schade aan de auto’s van jouw klanten. Deze verzekering dekt ook de schade die je met deze voertuigen veroorzaakt bij anderen.

Ook voor schade onderweg

Komt de auto van jouw klant niet meer van zijn plek af en moet je hem komen ophalen? Ook dan ben je goed verzekerd met een garageverzekering. Ook als er onderweg iets gebeurt met de auto of de inzittenden, ben je goed verzekerd. Ook de hulpverlening bij een eventueel ongeluk vallen onder deze verzekering.

Schade door werk of per ongeluk

Met de garageverzekering is zowel de schade verzekerd die jij toebrengt, als schade die per ongeluk ontstaat. Als jij een foutje maakt tijdens je werk waardoor het meer kost om de auto te repareren, dan dekt deze verzekering het. Maar ook wanneer een auto die jij even onder je hoede hebt schade veroorzaakt, is deze gedekt.

0/24
8.1
Op basis van 23 klant beoordelingen
Totaal: 25
0/24

Veelgestelde vragen

De garageverzekering dekt de schade:

  • Als deze komt doordat jij een fout maakt tijdens je werk.

  • Of wanneer een motorrijtuig schade veroorzaakt bij anderen wanneer deze motorrijtuigen jouw verantwoordelijkheid zijn. Bijvoorbeeld omdat je ze moet repareren of onderhouden.

De garageverzekering is er voor mensen die een garage, een autohandel en carrosserie- of een autoschadeherstelbedrijf hebben.

De meeste schades vallen onder de garageverzekering. Maar een aantal soorten schade vallen er niet onder. Zoals deze:

  • Schade wanneer de auto verhuurd is.

  • Schade die ontstaat tijdens wedstrijden, optochten en toertochten.

  • Wanneer je rijdt zonder rijbewijs of onder invloed van alcohol of drugs.

  • Wanneer er sprake is van fraude, opzet, strafbare activiteiten of molest.


Hulp nodig?

Altijd een oplossing voor jouw bedrijf, dus.