Altijd persoonlijk en onafhankelijk advies

Verzekeringspakket

Maatwerk en overzicht tegen een scherpe premie, dus.

In een verzekeringspakket bekijk je samen met jouw adviseur wat jij nodig hebt. Lekker overzichtelijk! En je krijgt meer korting als je meer verzekeringen neemt.

Altijd klantgericht

24/7 staan wij klaar voor advies en hulp. Altijd passend bij jouw persoonlijke situatie.

Altijd bereikbaar

Altijd een contactoptie die bij jou past. Bel, mail, chat, videobel of plan een persoonlijk gesprek.

Altijd deskundig

Meer dan 350 financiële experts voor deskundig advies.

Altijd persoonlijk

Altijd een persoonlijk onafhankelijk advies. Wij werken samen met meer dan 100 verzekeraars.

Altijd dichtbij

Met kantoren in heel Nederland zijn wij altijd dichtbij.

Een verzekeringspakket dat bij je past

Je wilt natuurlijk goed verzekerd zijn, maar er ook niet al teveel over nadenken. We kunnen ons goed voorstellen dat je tussen al die verzekeringen niet meer ziet wat jij nu nodig hebt. Daarom helpt een van onze adviseurs jou graag met het samenstellen van het perfecte verzekeringspakket voor jou. Daarin zitten alle verzekeringen die jij nodig hebt om rustig te kunnen wonen, werken en op vakantie te gaan.

Wat wil je verzekeren?

Weet je al precies wat je wilt verzekeren? Of wil je juist eens met iemand praten die je wat meer kan vertellen over verzekeringspakketten? Er is zoveel mogelijk en je wilt natuurlijk niet dubbel verzekerd zijn. Daarom zoeken onze adviseurs uit wat bij jou en jouw situatie past. Zo bespaar je geld en ben je wel goed verzekerd.

Een verzekeringspakket is goedkoper

In een verzekeringspakket zitten schadeverzekeringen zoals de inboedelverzekering, de opstalverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering. Ook kun je de rechtsbijstandverzekering en de autoverzekering toevoegen. Dit wordt helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt en hoeveel risico je zelf wilt dragen. Hoe meer verzekeringen je in jouw verzekeringspakket stopt, hoe meer korting je krijgt. Je krijgt namelijk korting op je premie als je meer verzekeringen afneemt. En onze adviseurs checken of je niet dubbel verzekerd bent, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Alles in een overzicht

Ken je dat gevoel: een opstalverzekering hier, een WA-verzekering daar. Ergens heb je ook een zorgverzekering afgesloten en je auto heeft ook bepaalde schadedekkingen. Het overzicht is totaal zoek. Met een verzekeringspakket heb je alles in een bundel zitten. Zo houd je makkelijk het overzicht en weet je precies voor welke schade je verzekerd bent.

Hulp nodig?

Altijd een oplossing bij jouw situatie, dus.

Veelgestelde vragen

Heb je meerdere verzekeringen en zou het kunnen dat sommige van deze verzekeringen overlappen? Dan is een verzekeringspakket iets voor jou. Onze adviseurs maken een combinatie van de verzekeringen die je nodig hebt. Ze zoeken de juiste dekkingen en voorwaarden tegen de laagste premie. Zo ben jij goed verzekerd en houd je het overzicht. 

De meeste mensen hebben basisverzekeringen in een pakket zitten. Denk aan verzekeringen zoals de inboedelverzekering, de opstalverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast kun je ook verzekeringen toevoegen zoals de rechtsbijstandverzekering en de autoverzekering.

Ja, een verzekeringspakket is goedkoper dan de losse verzekeringen. Er zit namelijk geen overlap in dekkingen en hoe meer verzekeringen er in het pakket zitten, hoe hoger de premiekorting.

Altijd up-to-date

Gratis tips & tricks zo in je mailbox, dus.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.