Altijd persoonlijk en onafhankelijk advies

NSO verzekeringsdienst

Brancheorganisatie voor de tabaks- en gemaksdetailhandel, dus.

Vanaf 2004 is de NSO Verzekeringsdienst actief. Dit is een gezamenlijk initiatief van NSO retail en Fidus de Bilt. Met als doel u en uw werknemers op een nog breder terrein te ondersteunen. De NSO Verzekeringsdienst is er om u te attenderen op de risico’s die u als zelfstandig ondernemer loopt. En op de risico’s die de continuïteit van uw onderneming in gevaar brengen. Maar natuurlijk adviseert de NSO Verzekeringsdienst ook over alle andere mogelijke verzekeringen.

Een eerlijk en onafhankelijk vergelijk

Ook is het mogelijk de NSO Verzekeringsdienst te vragen uw bestaande verzekeringspakket door te lichten. Vanzelfsprekend geschiedt dat geheel vrijblijvend en onafhankelijk. En … zelfs als blijkt dat u uw zaken al goed hebt geregeld, zijn hieraan geen kosten verbonden.
Ook kan de NSO Verzekeringsdienst u adviseren over het nemen van preventieve maatregelen.

De jarenlange samenwerking tussen Fidus de Bilt en verschillende ondernemers- en brancheorganisaties heeft onmiskenbaar aangetoond dat er voor NSO retail leden (en hun werknemers) aanmerkelijke premievoordelen zijn te behalen. Die voordelen kunnen oplopen tot wel 40%. De omvang van de te realiseren premiebesparing is uiteraard bedrijfsafhankelijk. Maar ze zijn altijd de moeite waard.

Hulp nodig?

Altijd een oplossing bij jouw situatie, dus.