Meer dan 350 financiële experts

Rechtsbijstandverzekering

Juridisch advies bij zakelijke geschillen, dus.

Als je zakelijk aansprakelijk wordt gesteld of je hebt juridisch advies nodig, dan kunnen de kosten snel hoog oplopen. Hiervoor is de zakelijke rechtsbijstandverzekering.

Altijd klantgericht

24/7 staan wij klaar voor advies en hulp. Altijd passend bij jouw bedrijf.

Altijd bereikbaar

Altijd een contact optie die bij jou past. Bel, mail, chat, videobel óf plan een persoonlijk gesprek.

Altijd deskundig

Meer dan 350 financiële experts voor een deskundig advies.

Altijd persoonlijk

Altijd een persoonlijk, onafhankelijk advies. Wij werken samen met meer dan 150 verzekeraars.

Altijd dichtbij

Met kantoren in heel Nederland zijn wij altijd dichtbij.

De zakelijke rechtsbijstandverzekering voor jou

Een juridisch conflict komt best vaak voor. Al helemaal in het bedrijfsleven, want daar gaat het vaak over grote sommen geld. Als iemand je aanklaagt, dan wil je goed juridisch advies kunnen betalen. Dat verzeker je met een rechtsbijstandverzekering. Mocht iemand je aanklagen of je hebt juridisch advies nodig, dan zijn de kosten hiervan gedekt met een zakelijke rechtsbijstandverzekering.

Een klein geschil met grote kosten

Een wanbetaler. Een klant die beweert dat jouw producten of diensten niet goed zijn of schade hebben veroorzaakt. Of misschien een medewerker waarmee je het niet eens kan worden over de uitleg van het lopende contract. Allemaal voorbeelden van zaken die kunnen uitlopen op juridische conflicten. Soms is het onderling op te lossen. Maar vaker wil je goed juridisch advies over waar je staat en wat precies wel en niet je recht is. Dat juridische advies en andere kosten wanneer het tot een echt conflict komt, worden gedekt met een rechtsbijstandverzekering.

Een rechtsbijstandverzekering in jouw zakelijke verzekeringspakket

De rechtsbijstandverzekering is een van de verzekeringen die je kunt samenvoegen met andere verzekeringen in een zakelijk verzekeringspakket. Hoe meer verzekeringen je in zo’n pakket stopt, hoe meer premiekorting je krijgt. Wil je weten welke verzekeringen jouw bedrijf nodig heeft om goed verzekerd te zijn bij schade en geschillen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Veelgestelde vragen

Als bedrijf kun je te maken krijgen met een juridisch conflict. Sterker nog: een op de drie bedrijven krijgt daarmee te maken. Dan wil je goed verzekerd zijn, want juridisch advies kan flink in de papieren lopen. Zeker bij een zakelijk conflict waar het vaak over grote bedragen gaat. 

De zakelijke rechtsbijstandverzekering vergoedt de juridische hulp die jij nodig hebt voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan:

  • Juridisch advies en dekking van juridische kosten wanneer je wordt aangeklaagd.

  • Als je zelf juridische stappen wilt zetten bij bijvoorbeeld wanbetalers.

Dat is bij elke verzekeraar weer anders. Vertel onze adviseurs wat voor bedrijf je hebt en wat voor diensten of goederen je levert en zij kunnen je vertellen wat je nodig hebt. Aanvullende dekkingen waar je aan kunt denken zijn:

  • Arbeidsrecht

  • Bedrijfsvoering

  • Bedrijfsvoering Plus

  • Overheid

  • Onroerende zaken

  • Incassobijstand

Hulp nodig?

Altijd een oplossing voor jouw bedrijf, dus.