Altijd een kantoor bij je in de buurt

All risk autoverzekering

Compleet verzekerd met de Allrisk autoverzekering, dus.

Offerte nodig?

NL
  • Veel keuzevrijheid: zo betaal je nooit teveel.
  • Al je verzekeringen up-to-date. Altijd.
  • Schade? Wij zijn er 24/7 voor je.
Liever bellen? Selecteer vestiging

De meest uitgebreide autoverzekering die je kunt nemen. Compleet verzekerd met de Allrisk autoverzekering ga je met een gerust hart de weg op.

De Allrisk autoverzekering voor jou

Compleet verzekerd met de Allrisk autoverzekering

Heb je een nieuwe auto of is de dagwaarde van je auto nog steeds heel hoog? Dan is een Allrisk autoverzekering een slimme keus. Met een Allrisk autoverzekering ben je tegen alle schade aan je auto gedekt. Zelfs bij schade door eigen schuld.

Een volledig casco autoverzekering

Een Allrisk autoverzekering wordt ook wel een volledig casco autoverzekering genoemd. Dit komt omdat met een Allrisk autoverzekering al je schade wordt gedekt, oftewel: volledig casco. Je kunt ook voor een beperkte cascoverzekering kiezen. Hiermee ben je alleen verzekerd bij schade zoals door brand of diefstal. Deze verzekering kies je meestal wanneer je auto ouder is dan 6 jaar. Is jouw auto ouder dan 10 jaar? Dan is een WA-verzekering misschien wel genoeg. Maar heb jij een nieuwe auto of is de dagwaarde van je auto nog heel hoog, dan kun je beter een Allrisk autoverzekering nemen.

Een volledige dekking met een Allrisk verzekering

Met een Allrisk autoverzekering ben je tegen zo goed als alle schade verzekerd. Zowel schade die je veroorzaakt bij anderen als aan je eigen auto. Denk bijvoorbeeld aan schade bij ​brand, diefstal, ruitbreuk, storm, hagel, botsingen met dieren, aanrijdingen, slippen en te water raken en zelfs schade door eigen schuld.

Veelgestelde vragen

De meeste mensen kiezen voor een Allrisk autoverzekering wanneer hun auto jonger is dan 5 jaar. Maar het kan ook zijn dat je heel erg afhankelijk bent van je auto. Bijvoorbeeld door je werk of waar je woont. Ook dan kan een Allrisk verzekering slim zijn. Een van onze adviseurs zoekt graag voor je uit welke autoverzekering het beste bij jou past. 

De volledige cascoverzekering, oftewel de Allrisk autoverzekering, dekt schade aan anderen en aan je eigen auto. Bijvoorbeeld schade door een botsing, omslaan, slippen, van de weg raken of zelfs wanneer je auto in het water terecht komt. De AllRisk autoverzekering is de meest uitgebreide autoverzekering die je kunt nemen.

Wat je eigen risico is vind je terug op je polisblad. Afhankelijk van de Allrisk verzekering die je kiest heb je wel of geen eigen risico. Hoe minder eigen risico je hebt, hoe duurder de verzekering meestal is. 


Hulp nodig?

Compleet verzekerd met de Allrisk autoverzekering, dus.